Taller de maquinària

a Tarragona

Vols contractar els nostres serveis de reparació i/o assistència tècnica?

Tota la nostra maquinària ve recolzada i garantida pel nostre taller de maquinària, que compta amb un modern equipament que permet reparar de forma ràpida i eficaç qualsevol problema mecànic, hidràulic o elèctric del vostre equip.

Som especialistes en la reparació i el manteniment complet de mini excavadores, mini carregadores, dumpers, carretons, i una àmplia gamma de maquinària de compactació, pavimentació, neteja, energia i jardineria.

Posem a la seva disposició un ampli equip de mecànics disposats per resoldre al nostre taller qualsevol problema tècnic que es presenti, atès que els nostres coneixements i experiències ens han donat tota la capacitat per afrontar tota mena de reparacions a l’exigent món del sector de maquinària. Estem preparem per al diagnòstic, revisió, manteniment correctiu i reparació de:

  • Motors Dièsel
  • Sistemes de transmissió i direcció
  • Sistema d’injecció Dièsel
  • Sistema elèctric de la maquinària

És per això que ens hem projectat com una empresa líder en la prestació del servei de reparació de maquinària a Tarragona.

Manteniment d’equips lleugers i pesats

És normal que amb el seu ús o funcionament els equips tendeixin a desgastar-se fins arribar en algun moment al col·lapse, l’objectiu del manteniment preventiu és precisament evitar danys irreparables que comportin la paralització total de la màquina.

Per això, al nostre taller, s’ofereix el servei de manteniment preventiu, el qual està destinat a la conservació d’equips mitjançant la realització d’una revisió completa que previngui problemes de la màquina durant els processos de producció, a través de la realització de tasques com neteja, lubricació, ajustament de components o substitució de peces s’aconsegueix optimitzar-ne l’ús eficient.

Cada supervisió o tasca realitzada per verificar que tot estigui funcionant de forma correcta, permetrà no sols treballar amb un equip fiable sinó també conèixer la vida útil de les peces per saber en quin moment han de ser substituïda.

De la mateixa manera, els avantatges de dur a terme un calendari d’accions preventives a la maquinària industrial són nombroses, entre les quals podem resumir les més importants:

  • Preveu paralitzacions inesperades perquè identifica les avaries de forma ràpida.
  • Garanteix l’operari i tot el seu entorn seguretat laboral.
  • Assegura el bon funcionament de la màquina de manera permanent.
  • Disminueix parades imprevistes.
  • Redueix despeses i costos de manteniments correctius per fallades posteriors.
  • Major durabilitat i nivells de producció més alts.

Llogueu maquinària amb Verma!

Si busqueu una empresa especialitzada en el lloguer de maquinària industrial per al sector de la construcció, obra pública i industrial, maquinària lleugera i pesada que us ofereixi un tracte directe i assessorament personalitzat, no dubteu a contactar amb nosaltres. Estarem encantats de poder-los atendre.