Servei Transport de maquinària lleugera, pesada i de plataforma amb grua a Tarragona

Transport de maquinària lleugera i pesada

Gràcies a la nostra flota de camions i al personal altament capacitat, oferim serveis de transports de maquinària lleugera i pesada a nivell nacional i internacional, garantint la satisfacció total dels nostres clients.

El nostre servei de lloguer inclou el Servei de transport per facilitar el trasllat dels equips i la maquinària a tota la comunitat de Catalunya; permetent així que els nostres clients puguin trobar una solució àgil i ràpida a qualsevol necessitat que sorgeixi en la construcció d’obres civils, públiques i privades.

La nostra flota està composta per camions rígids de dos i tres eixos, equipats amb cabrestant i rampes per a l’accés de transport d’equips i maquinària que en faciliten la càrrega i la descàrrega, tot i que aquests estan avariats i/o accidentats.

Tots els camions de la nostra flota estan equipats amb sistemes específics de subjecció i ancoratge de càrrega per a cada transport, maximitzant les mesures de seguretat de la càrrega durant el trasllat.

També tenim l’opció de camions que disposen de braç grua, per la qual cosa podem oferir no només trasllats de maquinària a llocs de difícil accés, sinó també serveis de maniobres per a càrregues o descàrregues en llocs elevats.

Llogueu maquinària amb Verma!

Si busqueu una empresa especialitzada en el lloguer de maquinària industrial per al sector de la construcció, obra pública i industrial, maquinària lleugera i pesada que us ofereixi un tracte directe i assessorament personalitzat, no dubteu a contactar amb nosaltres. Estarem encantats de poder-los atendre.