Lloguer de maquinària i
eines a Tarragona

Empresa dedicada al lloguer de maquinària per a la construcció, industrial, obra pública i civil, neteja, energia i jardineria.

35 anys i un equip de professionals
ENS AVALEN

A Verma, ens dediquem al lloguer de maquinàries i eines per a la construcció, neteja, moviments de terra i jardineria.

Amb 35 anys i un equip de professionals que fan possible respondre eficaçment a la confiança dels nostres clients.

1989

30 aniversari – 2019

2024

Lloguer de maquinària industrial

A VERMA, ens dediquem al lloguer de maquinària i eines professionals per a la construcció i obra civil, amb una flota actual de més de 400 màquines i en constant creixement

Al nostre extens catàleg trobaràs maquinària per a tot tipus de treball: moviment de terra, energia, elevació, neteja i petites eines.

Amb 35 anys al sector i un equip de professionals, seguim aportant confiança, compromís, innovació i un tracte personalitzat que garanteixi la màxima qualitat i eficàcia en el servei.

El nostre objectiu sempre ha estat oferir un servei excel·lent orientat al client, que prioritzi proposar una solució eficaç davant de les necessitats específiques del projecte; contribuint així, a un creixement de manera sostenible i rendible en cadascun dels seus processos.

A Verma treballem per oferir dia a dia un tracte àgil, proper i personalitzat, fomentant la innovació i les noves tecnologies que proporcionen maquinària més avançada i segura; permetent així consolidar el lideratge al mercat.

La sostenibilitat i el compromís amb el medi ambient formen part de la nostra identitat, ja que treballem per fer del món un lloc més segur, aplicant una política de prevenció de riscos laborals que contribueixen a disminuir accidents, avaries i mals usos.

Processos propietaris

L’assessorem sobre el producte que pot resultar més interessant. Disposem de tot tipus de màquines com, mini excavadores, mini carregadores, grups hidràulics, grups electrógenos, motosoldadores, hormigoneras, elevadores, caretillas, serres, etc.

Si busca una empresa especializada en el alquiler de maquinaria industrial a Tarragona, Reus, Barcelona, ​​Lleida y Gerona para el sector de la construcción o jardinería, que le dispense un trato directo y asesoramiento personalizado, no dude en contactar con nosotros. Estarem encantats de poders atender.